Indlæg

Rosenolie anvendelse

Posted by:

Træ-flakon for opbevaring af rosenolieDe rige molekylære sammensætninger i rosenolien gør den til en af de mest gavnlige æteriske olier til huden, som bruges i produkter til kosmetik og personlig pleje. Bulgarsk rosenolie er stærkt helbredende og har genoprettende og anti-aldrende egenskaber i meget koncentreret form, og den tilføjer huden vitalitet og balance. Benyttet sammen med enhver fugtighedscreme, vil rosenolien bidrage til hudens foryngelse og forbedring af hudteksturen.

I århundreder har rosenolien været kendt for at opløfte sindsstemningen. Den fordriver melankoli, fremmer harmoni og er en af de stærkeste naturlige elskovsmidler, og er derfor uundgåelig i aromaterapi. Rosenolie går godt med næsten alle andre olie og hjælper med at nå indre følelsesmæssige balance. Nogle få dråber i massageolie, varmt bad, i den foretrukne lotion og olie til brændet i brændeovnen vil bidrage til den afslappende effekt af den bulgarske Rose.

Rosen er et symbol på kærlighed og skønhed, og rosenolie er en af de mest værdifulde terapeutiske parfumer. Sammensat med andre æteriske olier, for eksempel lavendel, bibringer rosenduften denne de bedste dufttoner. Den danner en perfekt blanding med jasmin, sandeltræ, neroli, ylang-ylang, kamille og geranium. En hurtigproduceret roseparfume kan laves ved at blande et par dråber rosenolie med jojoba-olie, i forholdet 1 til 6.

Den dyrebareste rosenolie blev transporteret til Frankrig i mange hundrede år og opbevaret i små træ-flakoner.
I vore dage kan man også få træ-flakoner, som små nationaldukker, som repræsenterer forskellige landsdeles folkedragter

0
  Relaterede indlæg
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Linkedin
UA-30127026-1