Det første trin til succesfuld hudpleje er at du kender din hudtype, og gør det klart hvilket resultat du ønsker at opnå.

tips-og-tricks-ansigtspleje-masker-spa

“Tips & Tricks” for succesfuld hudpleje kan hjælpe dig at finde vores anbefalinger om:

  • Hvordan du kan vælge den bedste lerart til din hudtype
  • Hvordan du kan spare penge og lave din egen ”hjemme skønhedssalon” ved brug af vores muddermaskeopskrifter
  • Hvordan du kan afhjælpe dine akne problemer
Den bedste daglige anvendelsesmåde er følgende:

  1. Rensning: med kosmetisk ler
  2. Toning: med rosenvandet
  3. Pleje: med rosencreme

Lidt ekstra: Forkæl din hud og lav en ansigtsmaske med kosmetisk ler en gang om ugen.


Genbrug

Har du lavet for meget ansigtsmaske, kan du opbevare mudderblandingen tillukket i køleskabet. Det kan holde sig i to dage. Vil du i stedet for brug hele blandingen på en gang, så lav en muddermaske til hænderne, og få dejlig bløde hænder.

Redskaber

Det er bedst at blande dine muddermasker i keramik-, glas- eller plastikskåle. Det vil også være en fordel hvis skeen ikke er lavet af metal, da micro-mineralerne så undgår at oxidere og bevarer deres plejende egenskaber bedst muligt.

Konsistens

Mange tror at det er besværligt at lave muddermasker, fordi de antager at det kræver præcision ved blanding af indholdet. Det eneste der er vigtigt er at opnå en cremet konsistens, så er det lige meget hvad ingrediensernes forhold er. Så længe du overholder dette kan du kan blande alle de plejende ingredienser du ønsker.

Opbevaring

Kosmetisk ler skal opbevares tørt, for at forlænge holdbarheden. Du kan brug en tom cremedåse, eller en glasbøtte – alt, som kan lukkes godt og tæt. På den måde kan du opbevare dit ler – også på badeværelset.