Indlæg

Hudtyper

Posted by:

Kosmetisk ler til alle hudtyperNormal hud

Det er den hudtype, vi alle ville ønske, vi havde – blød, ren, ensartet og strålende! Normal hud er hverken for fedtet eller for tør, og den ser klar og frisk ud. Selvom du har normal hud, kan du godt få en bums i ny og næ, men generelt er du ikke plaget af den slags. Dine porer er små og fine, næsten usynlige.

Vores anbefaling: Brug grønt eller hvidt kosmetisk ler

Fedtet hud

Fedtet hud ser ganske enkelt glinsende ud. Du har tendens til bumser, og din hud er grov i det med store, ret synlige porer. Har du fedtet hår, har du sikkert også fedtet hud. Den gode nyhed? Din hud viser først sent tegn på ældning.

Vores anbefaling: Brug grønt eller hvidt kosmetisk ler

 

Tør hud

Strammer din hud i ansigtet? Eller skaller den ligefrem af? Så har du tør hud. Din hud udskiller ikke nok talg og fugt, og resultatet er en skrøbelig hud, der mangler elasticitet, let får blodsprængninger og har tendens til fine rynker. Din hud er sikkert meget følsom over for sol, vind og kulde. Eksem og psoriasis kan også gøre huden tør.

Vores anbefaling: Brug rødt eller hvidt kosmetisk ler

 

Sart hud

Din hud kan være enten fedtet eller tør eller kombination af det hele, men derudover er den meget sart. Du bliver let forbrændt i solen, du er meget følsom over for make-up og hudplejeprodukter, og du har let til kløe, rødme, udslæt, blodsprængninger og skjolder.

Vores anbefaling: Brug rødt eller hvidt kosmetisk ler

 

T-zone Kombineret hud

Det er meget almindeligt at have en kombination af flere hudtyper, simpelthen fordi der er flere talgkirtler i området over panden, omkring næsen og på hagen (også kaldet T-zonen), og det giver fedtet hud i det område. Men derfor kan du sagtens have normal eller tør hud i resten af ansigtet.

Vores anbefaling: Brug grønt eller hvidt kosmetisk ler

0
  Relaterede indlæg
  • No related posts found.
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Linkedin
UA-30127026-1