Hvidt kaolin ler

100,00 DKK ekskl. moms

KAOLIN – 100% naturligt hvidt kosmetisk ler

Til sensitive og sart hud og hårmasker. Meget effektiv mod hårtab, fordi det gør håret tykt, stærkt og skinnende. Hvidt ler er 100% ren kaolin – det fineste af alle ler typer. På grund af dette er det en del af sammensætningen af mange baby anti-pitch pulvere, da det passer til alle typer hud.

Ingredienser: Kaolin er kendetegnet ved en rig sammensætning af sporstoffer, magnesium og zink. Zink er et kemisk element, der spiller en vigtig rolle for vores helbred, og opretholder et godt udseende.

Beskrivelse

KAOLIN er 100% naturligt hvidt kosmetisk ler. Til sensitive og sart hud

Daglig brug reducere rynker, blødgører og glatter huden.
Kosmetisk ler har unikke helbredende egenskaber, baseret på mineralsk struktur og tilstedeværelsen af mikro-elementer med mange næringsstoffer. Derfor har kosmetisk ler omfattende rensende, anti-inflammatoriske og antiseptiske egenskaber. Gennem brugen af muddermasker med kosmetisk ler, lindres og tones huden, og hårrødderne næres. Kosmetisk ler forebygger skæl og hårtab.

Anvendelse: Brug en teskefuld kosmetisk ler i hånden, og bland det med 4-5 dråber vand indtil det bliver en homogen muddermasse. Du kan også brug mudder sæberne. Masser massen ind på samme måde som du normalt vasker ansigtet og afslut med at skylle.

Anbefalinger: Det anbefaledes at undlade brugen af metalredskaber ved blanding, da dette vil fremkalde uønskede kemiske reaktioner mellem mikro-elementerne og metallet.

Den tørre sæbe

Brug en ½ teskefuld kosmetisk ler og bland det med 4-5 dråber vand indtil det bliver en homogen muddermasse.

Masser massen ind på samme måde som du normalt vasker ansigtet og afslut med at skylle.

Prøv også vores rosenvand og muddermasker.

Læs om behandling af hudproblemer.

Find muddermasker opskrifter.

Bliv akne fri.

Du kunne også være interesseret i...